کاندیدای برنده
زلف آشفته و خوی کرده و خندان لب و مست / پیرهن چاک و غزل خوان و صراحی در دست
آقای دکتر «احمد شیرزاد» عضو «شورای مرکزی حزب مشارکت» که به دعوت جمعی از اصلاحطلبان کاشانی در کاشان حضور داشت، طی سخنان کوتاهی وضعیت موجود کشور در زمینه مسایل سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، و علمی را تشریح و اعلام کرد متاسفانه در هیچیک از زمینهها در حال حاضر وضعیت مطلوبی وجود ندارد و با این تصویر و این شرایط چشمانداز روشنی برای آینده نیز نمیتوان متصور شد.
این استاد دانشگاه سپس با ارائه مصادیق ومثالهایی به تبیین وضیعیت موجود و عوامل بوجودآورنده آن اشاره کرد.
دکتر «شیرزاد» در زمینه سیاست خارجی با اشاره به چالشهای متعدد پیشآمده طی سه سال اخیر بین ایران و اکثر کشورهای جهان و تصویب چهار قطعنامه علیه ایران بزرگترین افتخار سیاست خارجی دولت نهم را «هورا کشیدن <هوگو چاوز> به نفع ایران» خواند، و اعلام کرد: چنانکه عقلای قوم به فکر چاره نباشند وضیعت هر لحظه بدتر از این خواهد شد.
وی پس از آنکه اظهار داشت در زمینههای اقتصادی و فرهنگی مصادیق آنقدر عیان است که حاجت به بیان نیست، در زمینه اخلاقی با اشاره قرار دادن مورد «مدرک تحصیلی» دکتر «علی کردان» و حواشی متعدد این اتفاق نتیجهگیری کرد: اگرچه با توجه به شواهد موجود به لحاظ اخلاقی بستر مناسبی برای سقوط جامعه به پرتگاههای اخلاقی فراهم شده است، اما باید از آنانکه مشعل موضوع «کردان» را در بدترین شرایط موجود روشن نگه داشتند تشکر کرد، زیرا این موضوع تلنگر بزرگی بود به آنانکه با شتاب به سمت پرتگاه میرفتند.
این تحصیل کرده «فیزیک هستهای» پس از آن به تشریح موضوع «انرژی هستهای» و بحثهای پیرامون آن پرداخت و ضمن سخنرانی و همچنین پس از پایان سخنرانی در پاسخ به سوالی اظهار داشت: با توجه به شواهد و معیارهای دقیق علمی وضعیت «انرژی هستهای» کشور با آنچه ادعا میشود تفاوت فاحشی دارد.
وی برای اثبات ادعای خود ادعا کرد بارها از مدعیان پیشرفتهای علمی در زمینه «انرژی هستهای» تقاضای مناظره رودررو نموده که هر بار به دلیلی واهی امتناع نمودهاند.
دکتر «شیرزاد» عضو شورای مرکزی «مشارکت» در این سخنرانی با تعریف سه نوع بازی انتخاباتی به تشریح نظر حزب متبوع خود در مورد انتخابات ریاست جمهوری آینده پرداخت.
وی گفت یرای یک بازی با ۳ پیشفرض روبهرو هستیم: ۱ ــ بازی برد ۲ ــ بازی باخت ۳ ــ بازی باخت با اطلاع از نتیجه اما بازی برای سرمایهگذاری (استراتژی)
این نماینده سابق مجلس پس از تشریح سه فرض موجود؛ انتخابات مجلس هفتم و هشتم را برای اصلاحطلبان از نوع دوم (بازی باخت) و بازیی که از تنور گرم اصلاحطلبان نان برای اصولگرایان درآمد خواند. انتخابات ریاستجمهوری ۷۶ را در شکل از نوع سوم (استراتژی) اما در نتیجه از نوع اول (برد) خواند و اعلام کرد: اصلاحطلبان دیگر حاضر نیستند تنوری که از آن نان اصلاحطلبان در نمیآید (بازی باخت) را گرم کنند.
وی با احترام به تما م کاندیداهای ریاست جمهوری آینده آعلام کرد: کف خواستههای ما برای شرکت در انتخابات آینده، مخالفت تام و تمام با رایآوردن آقای دکتر «احمدینژاد» و سقف آرزویمان رایآوردن آقای «خاتمی» است و بدین منظور موتورهای خود را از هماکنون روشن نمودهایم.
یاعلی